saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du hjälpa näringslivet växla om till verkligt hållbara affärer?

Ecogain är ett av landets snabbast växande konsultföretag inom hållbarhet med särskilt fokus på biologisk mångfald och omställningen till förnyelsebar energi. Vår tillväxtresa fortsätter och nu söker vi dig som vill bli vår nya chef för affärsområdet PMP. Affärsområdet hjälper näringslivet att driva effektiva tillståndsprocesser för ökad affärsnytta i samklang med naturnyttan.

Vi hjälper våra kunder till hållbara affärsmodeller i förhållande till biologisk mångfald, med ökad affärsnytta, ökad klimatnytta och stärkt varumärke som följd.

Ecogain är ett syftesdrivet företag med internationella ambitioner och nätverk. I vår unika position behärskar vi både strategiskt arbete på ledningsnivå och direkta insatser på land och i vatten. Vi behöver dig som aktivt vill bidra, och som vill vara med och ha stor påverkan på vår tillväxtresa. Living planet solutions – det är vårt varför och ledstjärna.

Vad affärsområdet gör

Ecogain har varit delaktiga i över 50 % av alla vindkraftverk som har byggts i Sverige de senaste fem åren. Inom PMP har vi drivit tillståndsprojekten för en stor del av dessa. Vi är en viktig part i att ställa om Sverige till förnybara energi.

Som konsult inom PMP hjälper vi våra kunder att effektivisera och navigera i olika typer av komplexa tillståndsprocesser i samklang med miljön. Våra fokuserade branscher är energi, bygg, skog, finans och gruvnäring. Våra konsulter är duktiga projektledare som strukturerar och håller i tillståndsprocesserna från A till Ö. Vi har även tillgång till duktiga ekologer och jurister som hjälper våra kunder i olika kritiska moment.

Vårt arbetssätt och vår företagskultur präglas av att göra varandra bättre, tro på energiomställningen och hållbarhet, innovation och vetenskap. Ledarskapet inom Ecogain är lyssnande och coachande, med en stor tilltro till varje medarbetares förmåga och med fokus på vår övergripande mission och våra uppsatta mål.

Vad innebär tjänsten?

Du kommer att verka både direkt i kundkontakt, och hjälpa dina medarbetare och chefer i sina olika kunduppdrag. Vi ser att du som affärsområdeschef agerar i kunduppdrag med hög potential. Övrig tid är för att leda, utveckla, sälja och rekrytera.   

Du kommer att ha en roll med mycket kundkontakt där du tillsammans med kund tar fram lösningar som du sedan säkrar implementering för tillsammans med kompetenta kollegor.

För att kunna hjälpa kunden inkludera biologisk mångfald i sina affärer behöver du både vara nyfiken på kundens situation, och länka samman detta med Ecogains ekologiska kunnande.

Som affärsområdeschef kommer du att ingå i ledningsgruppen för vår division Biodiversity Compliance. Du som chef har direkt personalansvar för 3–4 konsultchefer. Ditt affärsområde består idag av 20 medarbetare med en organisk tillväxt på ca 25% per år.

Är du en av oss?

För att trivas i den här rollen behöver du vara erfaren ledare som är modig, affärsmässig, nätverkande, driven, social och ansvarstagande. Du har tidigare byggt upp framgångsrika konsultaffärer och har gärna ett intresse inom digitalisering och hållbarhet. Du är bekväm i att röra dig på ledningsgruppnivå och har stor erfarenhet av att sälja in och koordinera större affärer.

Resor i tjänsten till kunder och kollegor förekommer. Placering beror på var du finns. Vi har centralt placerade kontor i Stockholm, Göteborg, Umeå, Östersund och Malmö.

Vad har du med dig?

För att passa i rollen som ledare för Affärsområdet Project management & permission så ser vi att du uppfyller följande kvalifikationer:

  • Du är affärsmässig och har ett starkt affärsdriv.

  • Du är en tydlig och samarbetsinriktad ledare, med god förmåga att hjälpa medarbetare att utvecklas och att organisera arbetet så att gruppen når uppsatta mål.

  • I ditt starka ledarskap motiveras du av ett högre syfte som du även kommunicerar på ett engagerande sätt.

  • Du har tidigare lett och byggt upp konsultverksamheter.

  • Du har intresse av hållbarhet och har lätt för att se både effektiviseringsvinster och affärsnytta med det.

  • Du har flerårig erfarenhet som konsult och projektledare där du är van att sälja in din egen och andras kompetens.

Det är nödvändigt med en akademisk utbildning, exempelvis en ekonomisk, samhällsvetenskaplig, ekologisk eller teknisk utbildning.

Så här söker du tjänsten

Följ länk på hemsidan, ”Ansök”, och bifoga ditt CV och personligt brev.

Är du en av de sökanden som vi tror passar för den här tjänsten kommer du att få ett mejl med en länk till några personlighetstester. Syftet med testerna är att se hur du matchar vår kravprofil för tjänsten. Matchar du kravprofilen kallar vi dig till en intervju. 

Vi hanterar kandidater löpande så skicka in din ansökan tidigast möjligt, senast den 24 augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson:

Fredrik Höök

VD

010–4059007

fredrik.hook@ecogain.se

 

 

logo

Affärsområdeschef inom Project management & permission (PMP) på Ecogain

Företag Ecogain AB
Ort
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Dela detta jobb