saljjobb.se

Business Analyst, med fokus på strategi och förvärv

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Business Analyst, med fokus på strategi och förvärv

Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag ägt av Nordstjernan, och vara med och påverka deras tillväxtstrategi. Som Business Analyst på Rosti Group kommer du att jobba i deras M&A process vilket bl a innebär att du samlar in finansiell information där syftet är att bygga en lämplig pipeline av företag som bolaget har ett potentiellt intresse av att förvärva. När man hittar rätt objekt kommer du också att ha en aktiv roll i den fortsatta processen fram till avslut. I rollen ingår även att ta fram andra typer av analyser och underlag till CFO och övrig ledning och vara med där besluten fattas. Är du nyfiken, målinriktad och analytisk med en egen, stark motor? I så fall är du kanske Rosti Groups Business Analyst.

Vad kan Rosti erbjuda dig?

Du är efterlängtad! Ta chansen att vara med och påverka verksamhetsstyrningen i en roll där du är högst delaktig i beslutsfattandet gällande Rostis fortsatta tillväxtresa. Du ges möjlighet att självständigt forma och utveckla din roll. Tjänsten är placerad på Rostis globala huvudkontor i centrala Malmö. Du rapporterar till CFO och ni blir tillsammans ett tight team. Du kommer att ha ett stort kontaktnät inom Rosti Group och du reser ca 40-45 dagar per år.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Analysera potentiella förvärvskandidater, hålla regelbunden kontakt med externa M&A-konsulter, konkurrentanalys samt uppdatera information i pågående projekt
  • Central roll i att utveckla, samordna och förfina koncernens strategiska affärsplan
  • Samarbeta nära personer på ledningsnivå och hjälpa till att analysera och göra affärsrekommendationer om potentiella investeringar och affärsmöjligheter
  • Leverera presentationer till styrelse och ledning

Vem söker vi?

För att trivas och lyckas i rollen är du analytisk, vetgirig och ambitiös och har ett stort affärsintresse. Du har ett pragmatiskt förhållningssätt med stort fokus på att hitta lösningar. Att samarbeta med olika personer i organisationen gör du med lätthet. Vi ser att du har en universitetsexamen i ekonomi och har något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ett industri- eller konsultbolag, inom bank eller revision. Du är kommunikativ och behärskar engelska väl, i såväl tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet? Kom förbi oss på en kopp kaffe så pratar vi.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Rosti Group med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpyafinance.se Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Rosti is a global plastic injection moulding company and a contract manufacturer to some of the world’s leading manufacturers in the packaging, consumer, business machines, industrial and technical products, medical and automotive sectors. With high-precision injection moulding at our core, we deliver sustainable supply chain solutions through design, NPI, manufacturing, quality and logistics – from concept to reality.

 

Dela detta jobb

Business Analyst, med fokus på strategi och förvärv

Mpya Finance