saljjobb.se

Business Analyst till Nouryon

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-19

Ansök nu

Business Analyst till Nouryon

Är du analytisk, kommunikativ och känner att du vill utvecklas i ett spännande internationellt företag? Har du dessutom en relevant utbildning, har arbetat i ett större globalt bolag samt är redo att ta nästa steg i din karriär?

Rollen som Business Analyst på Nouryon syftar till att förbättra den operativa, kommersiella och ekonomiska effektiviteten för affärsverksamheten Technology Solutions. Du kommer bidra till att affärsstrategi och ekonomiska mål uppfylls genom att övervaka, genomföra ekonomisk analys och tillhandahålla framåtblickande ledningsinformation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår att agera kravställare i stora projekt samtidigt som du kommer arbeta nära den dagliga verksamheten för att hitta möjligheter för utveckling och effektivisering.

Du kommer att:

-        Förvandla data, göra det presenterbart och förmedla denna på ett pedagogiskt sätt i organisationen

-        Stödja budgetprocessen

-        Arbeta med förbättringsprojekt för rapportering och analys

-        Arbeta med prognos och forecast

Vem är du?

Du är analytisk, social, har integritet och en förmåga att prata med personer på alla nivåer i organisationen. Vi ser vidare att du har ett bra affärssinne och har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Du lockas av att arbeta i en dynamisk organisation.

Det är viktigt att du är noggrann, driven och prestigelös med ett högt servicetänk. Du är trygg i dig själv, tycker om att ta ansvar och egna initiativ samt är van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du är ständigt förbättrings/lösningsfokuserad och att arbeta agilt är vardag för dig. Vi tror vidare att du har ett stort driv att utvecklas!

Då en stor del av rollen innebär att förmedla data till organisationen behöver du vara kommunikativ, pedagogisk och ha en förmåga att göra data presenterbart. Vi ser också att du har en relevant akademisk utbildning och pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Nouryon erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din chef bygger du din karriär.

Organisation:

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv. 

www.nouryon.se

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

I den här rekryteringen samarbetar Nouryon med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarig rekryterare
Elin Antonsson
elin.antonsson@mpya.se

 

 

Dela detta jobb

Business Analyst till Nouryon

Mpya Finance