saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Content Creator - Extrajobb

Ansök nu

Content Creator - Extrajobb

Vi söker en teammedlem till vårt marknads- och utvecklingsteam i Alvik.

Sällsynt tillfälle för en kreatör som pluggar digital kommunikation eller sociala medier.

Kanske drömmer du om att bli Art Director, Social Media manager eller Content Manager? Kanske är Reels, Banners eller Ads din passion i livet? Riddermark Bil är landets största och mest moderna marknadsplats för begagnade bilar och vi erbjuder en plats till dig som vill öva på att sätta dina idéer, kunskaper och kreativitet på prov. Vi arbetar redan idag med olika internships för IT-utvecklare och utökar nu med en plats i det kreativa teamet. Vi söker en inspirerande, kreativ och vetgirig extrakollega som hjälper oss att skapa material till våra sociala medier och kampanjer riktade till en bred kundgrupp med tydligt uppsatta och mätbara mål.

Du jobbar på timme med avtalsenlig lön och kombinerar med fördel ditt arbete hos oss med dina studier. Vårt marknads- och utvecklingsteam består idag av 12 personer och du blir en naturlig del av avdelningens kreativa team.

Du bör ha viss vana av att arbeta med något av de vanligaste bild- eller filmbehandlingsprogrammen/apparna och du kommunicerar helt obehindrat på svenska.

Hos oss är en hög aktivitetsnivå självklar, vi är helt enkelt ett prestigelöst gäng som gillar att checka av boxar på våra to-to lists och prova på våra nya ideer - oavsett hur stor eller liten uppgiften är.

Ditt arbete hos oss sträcker sig över många olika kreativa och kommunikativa områden. Vi arbetar och skapar eget content till sociala medier, webb och digitala kampanjer, vi medverkar vid olika evenemang och händelser och vi är en viktig del av att säkerställa att Riddermark Bil ser ut precis som vi vill online - både när det kommer till bild och text.

Vi är landets största begagnathandlare och levererar idag ca 70-200 bilar om dagen, d.v.s. tempot är högt och möjligheterna många. Vi rekryterar främst internt till lediga chefspositioner vilket gör oss till den perfekta platsen för dig som vill göra karriär. Att gå från sommarjobbare till avdelningsansvarig och även områdesansvarig är en resa flera av våra anställda gjort. Hos oss finns alltid utrymme att utvecklas så länge du visar att du vill.

Så varför ska du söka till oss? Se vad några av våra medarbetare säger.

Välkommen med din ansökan via mail till: idalina@riddermarkbil.se Bifoga CV och personligt brev. Märk ansökan "Extrajobb Marknad"

Omfattning: Timanställning. Plats: Alviks Torg, Bromma. Lön: Avtalsenlig, enligt ök.

Intervjuer sker löpande.

Vi är idag ca 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden styra vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Content Creator - Extrajobb

Riddermark Bil AB