saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

CONTENT MARKETING SPECIALIST

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-09-11

Ansök nu

CONTENT MARKETING SPECIALIST

Nu finns en kreativ och spännande roll som Content Marketing Specialist hos Bygglet; bolaget som erbjuder Sveriges mest framgångsrika streamingtjänst för byggbranschen!

Ett stort engagemang och självledarskap utgör grunden i allt vi gör och vår kultur präglas av att ta ansvar, se möjligheter till kreativa lösningar och utveckling i stort och smått. Givetvis har vi roligt tillsammans längs vägen!

Just nu har vi många roliga saker på gång och du kommer tillsammans med marknadsteamet att involveras i flera utvecklingsprojekt, bl.a. varumärkesarbete för våra systerbolag. Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag

Som Content Marketing Specialist blir din utgångspunkt att tillsammans med marknadsteamet arbeta med och driva den taktiska marknadsplanen gällande synlighet, struktur, innehåll och inlägg för främst Bygglets och EL-Infos samtliga interna och externa digitala kanaler. Ditt starka engagemang tillsammans med din kreativa förmåga kommer att vara en nyckel till framgång, liksom dina tekniska färdigheter när det kommer till inspelning, redigering och produktion av videos och rörligt material. Precis som sociala medier är du i ständig rörelse med en fingertoppskänsla för att kommunicera rätt budskap, vid rätt tidpunkt, i rätt kanal. Självklart är du nyfiken, alltid online och tycker att det är roligt att engagera dig i vad som är attraktivt för vår målgrupp utifrån ett långsiktigt strategiskt perspektiv såväl som hands-on i vardagen.

Du kommer att ha en central roll i vårt marknadsteam där du ansvarar för att genomföra olika aktiviteter som syftar till att stärka vårt varumärke och öka kundtillväxten.

 Arbetsuppgifterna är mångskiftande och innebär bland annat att:

  •  Planera, driva och producera engagerande innehåll och aktiviteter på våra sociala plattformar som SoMe, LinkedIn, web, mail etc.

  • Självständigt skapa, fota, filma, redigera, skriva, posta (text, bild, film) och löpande omsätta strategi/content till relevant innehåll + rörligt material i digitala kanaler

  • Tillsammans med teamet utforma underlag för marknadsbudget och aktiviteter till marknads- och försäljningsplan samt arbeta med säljdrivande kampanjer

  • Beställa kommunikationstjänster av våra externa samarbetspartners och agera sammanhållande länk i olika projekt.

  • Bidra till att utveckla webbplattform och CRM system.

  • Arbeta med nyhetsbrev och stötta säljorganisationen och Customer Success med att ta fram säljmaterial, broschyrer och presentationer.

  •  

  • Ansvara för att driva markandsteamets strategi och taktisk plan gällande partnerhantering.

 Du kommer även att spela en viktig roll i att coacha och stödja övriga systerbolag i koncernen med content samt bygga ett engagemang och attraktionskraft i respektive kanal.

  

Vem är du?

Vi söker dig med en bakgrund inom marknad- och kommunikation som är nyfiken, kreativ och innovativ med ett ständigt förbättringstänk. Eftersom vi är under en stark tillväxtfas så kräver det en förmåga samt mod att kunna avgöra vad som behöver prioriteras, men även en hög energinivå med ett positivt engagemang.

Teamet kommer att lita på dig och att du har koll på alla online-verktyg! Du trivs med att arbeta med en rad olika uppgifter parallellt med olika deadlines, men framförallt är du en lagspelare med en tydlig can-do-attitude!

Du har en mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift och behärskar svenska och engelska flytande. Du har en förmåga att brainstorma kring kreativa contentidéer utifrån ett KPI-drivet förhållningssätt och har en mycket god förståelse för SEO, hur man kan optimera content samt arbetet med kundresan ur ett marketing automation-perspektiv.

Vi vill jobba med dig som vågar testa nya grepp och motiveras av att bygga aktiva och långsiktiga relationer med våra målgrupper. Vi är ett litet, sammansvetsat marknadsteam med en stor variation i arbetsuppgifter – du behöver därför ha god förståelse för hela kedjan i det digitala marknadsföringsarbetet med blick för vilka delar som fungerar väl, vilka delar som behöver stöd och vilka verktyg och metoder som är optimala i de enskilda fallen. Givetvis är du grym på rörligt content och att skriva engagerande innehåll som stärker företagets varumärke; allt från strategi, till skapande, till genomförande av text, video och bildproduktion.

 Några års erfarenhet av kvalificerat marknadsarbete i kombination med en eftergymnasial utbildning inom media- och kommunikation eller liknande är en bra grund för att lyckas i rollen.

Du har väldigt god erfarenhet inom: Wordpress/CSS, Google analytics, Google ads, Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere Pro, Upsales, Hubspot eller liknande CRM system.

Självledarskap, initiativförmåga och inre driv är egenskaper vi värderar högt.

 

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar Bygglet AB med Nexer Recruit. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecca Oldenfeldt på +46 703 01 32 98 alt. rebecca.oldenfeldt@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

Om Bygglet

Bygglet är ett snabbväxande och expansivt mjukvaruföretag som utvecklar ett modernt och användarvänligt projektverktyg för byggbranschen. Med ett enkelt system, personlig kontakt och förstklassig service vill vi att våra kunder känner sig trygga med sitt val av Bygglet som leverantör.

Gasellvinnare sex år i rad och även Mästargasell är vi såklart väldigt stolta över, men ännu mer stolta är vi över våra medarbetare och vår företagskultur som genomsyras av att vi ställer upp för varandra, är prestigelösa och drivs av att hjälpa våra kunder. Vi är ca 45 anställda som håller till i det nyrenoverade lokstallet i Gamlestaden, en hållplats från centralstationen i Göteborg. De senaste åren har företagets omsättning vuxit med ca 20% per år.

Att arbeta på Bygglet innebär att vara en del av en familjär stämning samtidigt som det finns ett starkt entreprenöriellt driv och en vilja att ständigt förbättra vardagen för våra kunder. Som del av SmartCraft koncernen finns stora möjligheter framåt att arbeta i en internationell miljö och med kontaktytor över flera bolag. Välkommen till oss!

 

Dela detta jobb

logo
CONTENT MARKETING SPECIALIST

Nexer Recruit