saljjobb.se

Logga

Fältsäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Fältsäljare

Inom Derome är vi idag över 2000 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Derome Industri fortsätter nu satsningen med att förenkla våra kunders vardag!

Den välkända järnhandeln Emil P i Gislaved har from 2/12 blivit en del av Derome Industri och nu vill vi växa. Till regionen Nordvästra Småland med utgångspunkt från vår anläggning i Gislaved söker vi nu en Fältsäljare som vill vara med och utveckla försäljningen och vår satsning.
I huvudsak arbetar du aktivt ute på fältet med ett uppdrag som innefattar uppsökande verksamhet, försäljning och merförsäljning samt att serva våra kunder inom den tillverkande industrin med deras behov av järnvaror, förnödenheter och tillhörande tjänster.

Du arbetar även med offerering/ordermottagning och samarbetar med innesäljare som sköter orderläggning och leveransbevakning.
Du kommer att ha en egen försäljningsbudget för din region och svarar direkt till säljchef i regionen.

Vem är du ?

- Vi söker dig som har stor drivkraft och brinner för försäljning, som hela tiden vill utveckla affären och nå resultat, enskilt och tillsammans med dina kollegor i teamet.
- För dig innebär service att tillgodose nya och existerande kunders behov samt att genom din kunskap skapa långsiktiga relationer där kunden alltid vill handla av oss.
- Du är självgående och van vid att driva dit säljarbete strukturerat samt har en analytisk förmåga.
- Du är kommunikativ och socialt säker då rollen innebär många kontaktytor

”För mig är det viktigast att hjälpa våra kunder till en kostnadseffektiv lösning så att de är nöjda. Jag vill ge den bästa servicen och se kundens verksamhet växa och utvecklas tillsammans med oss – Fredrik Göransson Fältsäljare”


KVALIFIKATIONER
- B-körkort
- Några års tidigare arbete med Fältbearbetning
- Erfarenhet från Järnhandel och förnödenheter
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Gislaved.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Försäljningschef Jacob Demén på telefonnummer 0340- 66 64 94.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 20 December eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Fältsäljare

Derome Byggvaror & Träteknik AB