saljjobb.se

Är du en driven person som vill se hur långt ditt entreprenörskap kan gå? Är du social och har lätt för att skapa kontakter? Då är du troligtvis Fogarollis nästa franchisetagare!
 

Rollen
Du driver dina projekt från start till mål, prospektering, försäljning, planering och bokningar för att sedan stå och servera förstklassigt kaffe och på så sätt skapa flöde för din uppdragsgivare eller för dig själv. Mycket av din tid kommer gå till att fundera på nästa lyckosamma projekt och hur du kan ta konceptet Fogarolli till nästa nivå.

Du erbjuds
Ett flexibelt och lönsamt koncept där du själv styr din vardag och vilka möjligheter du vill ta dig an. Fogarolli gör det möjligt att även med små ekonomiska medel bli egen företagare och få driva ett framgångsrikt kaffebarskoncept där de erbjuder sina franchisetagare goda marginaler.

Fogarollibilen är liten och smidig och kan placeras och fungera var som helst, den kan stå inne och ute, på permanenta såväl som på tillfälliga platser. Genom gott kaffe, serviceminded barista och en uppseendeväckande coffeeshop på hjul drar ett starkt varumärke som Fogarolli till sig en stor mängd människor på bland annat mässor, marknader, torg, stränder, festivaler, köpcentrum och resecentrum, helt enkelt där människor rör sig!

Din profil
För att lyckas som franchisetagare för Fogarolli är du en driven och engagerad person med en passion för försäljning och service. Du är utåtriktad, social och trivs i kontakten med människor. Du arbetar strukturerat för bästa resultat och triggas av att nå dina mål. Du vill ta ditt entreprenörskap och dina idéer för att skapa en gynnsam business samt se hur långt du kan gå!

Bra att veta!
Första kontakten går via oss på Temp-Team för en kort telefonavstämning för att i nästa steg träffa Sebastian på Fogarolli för en intervju med en presentation av konceptet och företaget. Därefter presenterar du en affärsplan och ni går igenom avtal, ekonomin och handboken tillsammans. Efter avtalsskrivning går du och ditt förmodade team på en intensiv utbildning med tillhörande praktik.

Intresserad?
Låter detta som en möjlighet som du har svårt att sluta tänka på? Då vill vi att du söker via länken nedan och kontakta gärna Rebecka Eklund på 040-611 0770 för att presentera dig själv och om du skulle ha frågor.

Välkommen med din ansökan!

Logga

FRANCHISETAGARE TILL KAFFEFÖRETAGET FOGAROLLI!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb