saljjobb.se

Logga

Gårdssäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Gårdssäljare

Inom Derome är vi idag över 2000 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra proffskunder. Dina arbetsuppgifter är service till våra kunder samt påfyllning av lagerartiklar.

Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad kan tempot vara högt.


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som gårdssäljare måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. B-körkort och truckkort är ett krav. Materialkännedom inom bygg är krav.
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Borås.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Peter Hirvi på telefonnummer 033 - 430 41 17.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 20 December eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Gårdssäljare

Derome Byggvaror & Träteknik AB