saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Gruppledare

Jula Sverige har idag 55 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Vi söker nu en gruppledare till Julas varuhus i Lund.

Det här gör man som Gruppledare  

Du ingår som en av flera Gruppledare i varuhusets ledningsgrupp. Som Gruppledare är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Tillsammans med Varuhuschefen och övriga i ledningsgruppen ansvarar du för att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål. Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor, kassaarbete samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner.  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter 

Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. Vi ser gärna att du har en motsvarande ledarroll inom detaljhandeln där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. Det är meriterande om du har kunskap och/eller intresse inom vårt produktsortiment.  

Det här är du som ledare och person 

Du brinner för försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet, såväl operativt som administrativt arbete. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Vi ser gärna att du tillför energi till vår arbetsgrupp. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Bra att veta 

Placering Lund. Tjänsten är en tillvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning i 6 månader. Tillträde under hösten 2020
Som Gruppledare arbetar man på dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder dig roliga och utvecklande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!   

Så här söker du 

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta tillförordnad varuhuschef Ida Henriksson via mail, ida.henriksson@jula.se

Gruppledare

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb