saljjobb.se

Head of Sales

Företag OOAK Relations
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Head of Sales

Det finns möjligheter och så finns det MÖJLIGHETER. Om du är en passionerad och driven affärsutvecklare med god erfarenhet av försäljning med starkt intresse för entreprenörskap & innovation kan vårt erbjudande vara perfekt för dig.

Om bolaget

Orbi är ett produktbolag på frammarsch med huvudkontor i Göteborg. Plattformen som vi har byggt finns idag representerad i tre länder på totalt 30 universitet och högskolor. Vi vill genom plattformen vara studenters bästa vän genom hela studietiden - fram till sitt första jobb.

Som ett nästa led i vår bolagsresa introducerar vi nu en möjlighet för företag att koppla in sig i vårt nätverk av skolor och därigenom skapa en unik möjlighet för studenter att utforska möjligheter baserat på personliga preferenser - likt en kombination av en digital mässa som står exponerad 365 dagar om året och ett "Hemnet" där du hittar arbetsgivare istället för "bostäder" eller liknande. 

Vi sitter centralt i Göteborg med ett tight team av passionerade och begåvade individer. Vi stimuleras av en öppen och transparent kultur med högt till tak och starkt engagemang som utgör kärnan i bolaget.

Om rollen

Till detta söker vi nu vår Head of Sales. Du kommer att vara först in på försäljningssidan och ansvara för att utforma och bygga vårt nya affärsområde och den struktur som möjliggör fortsatt tillväxt. 

Detta kommer även att innebära aktiv försäljning där du ansvarar för att bearbeta marknaden med ambitionen att successivt bygga ditt team och på den vägen är det. Som vi redan har nämnt så är detta början av resan och det är också en dimension som vi ser att du triggas av och där du i framtiden med stolthet kan säga att du var med och byggde.

Vem är du?

Personlighet är som så ofta avgörande. Rätt inställning, attityd och driv är också vad vi skulle säga är centralt för att lyckas i rollen. Därutöver ser vi gärna även:

  • God erfarenhet av försäljning och affärsutveckling

  • SaaS-relaterad erfarenhet är meriterande och vi ser gärna att du kommer från en fast paced environment där du har arbetat med liknande tjänster och/eller produkt försäljning

  • Tidigare erfarenhet av att bygga/leda team i tillväxt

  • Ansvarstagande och initiativrik, trivs med att utforska och utforma nya processer/rutiner och den struktur som krävs för att nå tillväxt 

  • Mod och ett brinnande intresse för att vara med på en bolagsresa - entreprenöriell och nyfiken.

Vad erbjuder vi?

  • En unik möjlighet att vara med på en bolagsresa i en fas där mycket redan är verifierat mot kundsidan med en välfylld bolagskassa

  • Attraktivt kontor i hjärtat av Göteborg

  • Incitamentsprogram samt övriga villkor

  • Stora möjligheter att utvecklas med bolaget som en nyckelspelare

Spana gärna in oss här:

https://orbiapp.io/

 

 

Dela detta jobb

Head of Sales

OOAK Relations