saljjobb.se

Har du precis börjat eller vill kickstarta din säljkarriär? Som Jr. Account Manager hos oss lär vi dig B2B försäljning från grunden. Vi är hungriga, Affärsmässiga och älskar att ha kul på jobbet.

Vi erbjuder

Bli en del av Stockholms mest drivna gäng! Vi är idag närmare 25 glada och ambitiösa affärskvinnor och affärsmän som bearbetar HR-techmarknaden från våra moderna, fräscha kontor mitt i centrala Stockholm och Berlin. Du kommer få möjligheter att utvecklas och göra karriär som säljare på en av Sveriges mest offensiva HR-techbolag.

  • Utbildning ledd av branschens bästa coacher och säljare
  • Fast lön + attraktiv provision utan tak
  • Sveriges skönaste dags-, vecko- och månadstävlingar

 

Om NetJobs

NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare.

Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt. Vi har sedan starten 2004 jobbat med över 20 000 företagskunder och de största och bästa varumärkena i Sverige.

Vi arbetar i en dynamisk miljö med positiva och målinriktade medarbetare, korta beslutsvägar samt högt i tak och vårt motto är att ha roligt på jobbet!

 

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett offensivt team där ni säljer digitala Employer Branding och Talent Flow lösningar till nya företagskunder. Det innebär fokus på nykundsbearbetning och sen även ansvara för Din befintliga kundportfölj.

 

Din profil

För att lyckas i vår miljö tror vi att du är hungrig och gillar att aktivt ta kontakt med människor på telefon. Då vi hela tiden jobbar med långsiktighet krävs det att du är disciplinerad och ansvarsfull.

Tidigare erfarenheter av försäljning och/eller av att ha verkat i en prestationsdriven arbetsmiljö är meriterande

 

Netjobs logga

Junior Account Manager

Företag NetJobs Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-22

Ansök nu

Dela detta jobb