saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kassamedarbetare extra

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Kassamedarbetare extra


Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Vår viktigaste avdelning är kassalinjen och just nu behöver vi stärka upp avdelningen med fler pigga och glada medarbetare! För att passa hos oss ska du älska service och kundkontakt och ha förmågan att sprida glädje både bland kunder och medarbetare. Du bör tycka om att arbeta i ett högt tempo då vi servar många kunder i kassa och självscanning. Du bör även ha förmågan att arbeta strukturerat även i stressiga situationer. För att trivas hos oss tror vi att du är positiv och glad, tycker om att prestera på hög nivå.
Du behärskar god svenska i tal och skrift. Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. I tjänsten ingår arbete varannan helg samt schemalagda kvällar.

 

Dela detta jobb

Kassamedarbetare extra

Yobber AB