saljjobb.se

loga

Marknadsområdeschef

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-06

Ansök nu

Marknadsområdeschef

Riksbyggen står inför spännande utmaningar med att vidareutveckla affärsverksamheten. Affärsområde Fastighetsförvaltning arbetar med utveckling och förvaltning av fastigheter - såväl bostadsrättsföreningar, hyresbostäder som kommersiella fastigheter.

Rollen Marknadsområdeschef innebär i stora drag att strategiskt liksom operativt leda och utveckla verksamheten i marknadsområdet i enlighet med budget och affärsplan.

I din roll verkar du aktivt för en öppen dialog med dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att marknadsområdets mål uppnås. Vidare är du van vid att identifiera förändringar i omvärlden, analysera dessa samt driva de förändringsprocesser som krävs för en framgångsrik affärsverksamhet. Du är en förebild vad det gäller företagets värderingar.

Marknadsområde Värmland har en omsättning på ca 100 milj. och ca 90 medarbetare.

Vi erbjuder
Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med ett gott rykte och en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. Marknadsområdeschef för marknadsområde Värmland är ett spännande jobb, med placering på Riksbyggens kontor i centrala Karlstad.

Vem är du?
Som person har du god affärsmässighet och är resultatorienterad med starkt driv, uthållighet och initiativförmåga. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Du har god social och kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga goda relationer. Du är analytisk, strukturerad och tydlig. Som ledare är du lyhörd och förtroendeingivande. Du coachar och motiverar dina medarbetare med hjälp av tydliga mål, trygghet, integritet och prestigelöshet.

Vi ser vidare att du har

  • Flerårig erfarenhet av att arbeta som chef i en service/tjänsteorganisation.
  • Erfarenhet av budgetarbete med resultatfokus, förmåga att se ekonomiska samband
  • Flerårig ledarerfarenhet med goda resultat - även som chef över chefer
  • Erfarenhet och förmåga att verka omväxlande strategiskt – operativt
  • Akademisk utbildning är meriterande men kan uppvägas av arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att driva förändringsarbete och kommunicera tydligt.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Affärschef, Sofia Enberg,  sofia.enberg@riksbyggen.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök snarast, dock senast 6 januari 2020 via www.riksbyggen.se/lediga tjänster. Intervjuer kommer att ske under vecka 3.

Dela detta jobb

loga
Marknadsområdeschef

Riksbyggen