saljjobb.se

Mötesbokare till Tavana IT

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Mötesbokare till Tavana IT

Tavana IT behöver nu förstärkning till vårt härliga team i form utav en mötesbokare. Som mötesbokare kommer du att jobba sida vid sida med våra säljare och vara en stor bidragande faktor till vår affärsutveckling. Vill du jobba med mötesbokning på ett modernt och snabbväxande företag? I så fall har du kommit till rätt ställe! Vi söker en eller flera drivna och hungriga personer som vill hjälpa oss att boka möten genom att ringa ”cold calls”. Segmentet att bearbeta är små och medelstora bolag runtom i hela Sverige. Är du vår nästa mötesbokare?

ARBETSUPPGIFTER:

Större delen av tiden kommer innefatta bokningar via telefoni till beslutsfattare, men du kommer även att ingå i ett framgångsrikt team med möjligheter till snabb personlig utveckling. Som mötesbokare kommer du att vara den första kontakten via telefon utåt mot potentiella kunder samt beslutsfattare inom olika företag. Du kommer även att ansvara för att skicka kalenderinbjudningar till de som tackat ja. Du kommer att rapportera direkt till VD samt till säljarna i ditt team. För oss har du en väldigt betydelsefull roll och blir en nyckelperson i vår affärsutveckling. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter att ta nästa karriärs steg inom företaget.

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid / deltid

Lön: Fast + provision

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid 

VEM SÖKER VI?

För denna roll söker vi både deltids och heltids personal. Vi tror att du som söker rollen som mötesbokare har en hög arbetsförmåga, är van att arbeta självgående, har ett gott självförtroende och identifierar dig själv som modig. Du har en god social förmåga och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer med olika typer av människor. Det är viktigt att du kan ta med dig ett driv och en positiv inställning inför varje arbetsdag. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet utav telefonförsäljning, gärna B2B.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller maila till: jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Mötesbokare till Tavana IT

Tavana IT AB