saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Praktikant sökes till Eterni Sweden AB i Region Syd

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-01-01

Ansök nu

Praktikant sökes till Eterni Sweden AB i Region Syd

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


PRAKTIKANT SÖKES TILL ETERNI SWEDEN AB I REGION SYD 

Vill du vara med och bidra till samhällets och människors utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett engagerat gäng? Brinner du för att möta nya människor och trivs du med att nätverka? Har du verksamhetsförlagd praktik som en del av din utbildning under våren 2022? Då ska du söka denna praktikplats idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Praktikant hos Eterni kommer du få ta del av samtliga moment under en rekryteringsprocess med kandidaten, konsulten och kunden ständigt i fokus. Du kommer bland annat få vara med på kravprofilsmöten, kundbesök, säljmöten och avlasta i diverse administrativa uppgifter. Du får en bra inblick i hur branschen fungerar och grundläggande kunskaper som kan hjälpa dig vidare i din framtida karriär. Baserat på din utbildning och ditt intresse kommer fokusområde anpassas efter dig. Vidare kommer du få mycket eget ansvar men under stabil handledning.

Du kommer främst utföra uppgifter som:

  • Kommunikation med kunder, kandidater och konsulter.

  • Rekryteringsprocessen från start till slut.

  • Sälj- och marknadsaktiviteter.

  • Diverse administrativa uppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Eterni söker dig som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du strävar ständigt efter personlig utveckling och är mån om relationer. Vi ser gärna att du har ett intresse för rekrytering- och bemanningsbranschen och det är meriterande om du studerar personalvetenskap/HR eller försäljning. Som person är du nyfiken och ser det som en självklarhet att överträffa förväntningar när det gäller bemötande. Därutöver är du prestigelös och har en lösningsorienterad inställning som driver dig framåt. Eterni värderar en god gemenskap högt och därför är det viktigt att du är en engagerad lagspelare som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:

  • Serviceinriktad personlighet.

  • Handlingskraftig och initiativtagande.

  • Noggrann och kvalitetsmedveten.

  • Svenska och engelska i både tal och skrift.

  • Pågående eftergymnasiala studier där praktik är inkluderat.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i ett glatt och härligt team som utgår ifrån kontoret i Malmö. Lokalerna är fräscha och ligger centralt. Arbetstiderna är måndag till fredag 08.00-17.00 och utrymme finns för diverse skoluppgifter. Notera att praktiken är obetald och ange vilka veckor du är tillgänglig i din ansökan. Praktikplatsen är avsedd för vårterminen 2022. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Julia Arnqvist Collijn på via julia.a.collijn@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Praktikant sökes till Eterni Sweden AB i Region Syd

Eterni Sweden AB