saljjobb.se

Proaktiva innesäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Proaktiva innesäljare

Vi är riktigt glada för vår grupp växer, det innebär att vi nu har möjlighet att leta efter dig. Är du en person som är mån om din utveckling, vill bli en duktig proaktiv säljare, samtidigt som du får jobba tillsammans med en härlig grupp kompetenta kollegor? Då tycker vi att du ska läsa vidare och sedan söka dig till oss.

Om jobbet 
Som proaktiv innesäljare kontaktar du både befintliga och nya kunder på telefon, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäkringsrådgivning och behovsanpassad försäljning. Du ingår i ett starkt säljteam och jobbar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och försäljning är i fokus. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger rätt förutsättningar för att lyckas. Inledningsvis kommer du därför få gedigen produkt- och systemutbildning då det är av stor vikt att få kunskaper om våra försäkringsprodukter och dess villkor.

Vem är du?  
Vi söker dig som gillar att göra affärer och tycker om att vara proaktiv i ditt arbetssätt. Du är en relationsskapare och bra på att identifiera kundens behov. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål, gärna över telefon. Vi tror att din vilja att prestera och dina personliga egenskaper kommer göra att du lyckas i rollen. Du drivs av att uppnå resultat och tar gärna egna initiativ. Du agerar affärsmässigt och har kundens, kollegornas och bolagets bästa för ögonen. Har du erfarenhet från försäkringsbranschen så är även det meriterande.

Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.  

Vårt erbjudande till dig:
Hos oss har du möjlighet att utvecklas till en riktigt bra säljare, vi jobbar nära och har coacher som regelbundet stödjer dig i ditt arbete. Du kommer få chansen att bygga på din kompetens i rollen som proaktiv säljare samtidigt som du har riktigt kul på jobbet. Länsförsäkringar Bergslagen är en trygg arbetsgivare med mer än 170 års erfarenhet i branschen.

Låter det intressant?
Vill du veta mer, ring säljledare Moa Karlsson 076-1286577. Ansök gärna så snart du har möjlighet då vi gör löpande urval.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.  

Tjänsterna är tillsvidare och du kommer tillhöra Västeråskontoret.

Välkommen med din ansökan senast 30 juni.

 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Proaktiva innesäljare

Länsförsäkringar Bergslagen