saljjobb.se


MHS Bostäder är en bolagsstiftelse som tillhandahåller bostäder för studerande på Försvarshögskolan och Försvarsmaktens personal, som för tjänst behöver en tillfällig bostad i Mälardalsregionen och framför allt Stockholm, Enköping och Uppsala. MHS Bostäder har ett antal egna fastigheter med drygt 1000 lägenheter samt lokaler för affärer, kontor, förskola, hunddagis med mera. För att hantera Försvarsmaktens varierande bostadsbehov hyr stiftelsen även in lägenheter av ett flertal hyresvärdar i Stockholm. Alla lägenheter förmedlas av egen bostadsförmedling. Läs mer på www.mhsbostader.se.


MHS Bostäder söker projektledare

Gillar du att projektleda och vill ha en varierande och rolig tjänst i fastighetsbranschen? Som projektledare hos MHS Bostäder kommer du att ställas inför stora som små projekt. I samarbete med kompetenta kollegor kommer du få möjligheten att ro i land allt ifrån ombyggnadsprojekt till trapphusmålningar.

Är du projektledaren som fattas?
I en liten organisation med korta beslutsvägar kommer du att erbjudas en roll där du kan påverka och komma med egna idéer. Med resurserna som finns, i form av kunskap hos anställda behövs personen som ska samordna allt. Därför inrättar man nu den nya tjänsten som projektledare.

Du kommer att ingå i ett gäng om 17 personer, bestående av personal inom ekonomi, administration och drift. Tillsammans ser man till att skapa en trevlig arbetsplats där man bryr sig om varandra.

Om tjänsten
I rollen som projektledare kommer du att ha ett nära samarbete med ekonomi och drift.
Du kommer att ingå i ett team om tre personer där ditt ansvar kommer innebära att strukturera upp och samordna alla typer av projekt som kan uppstå hos en fastighetsägare. I rollen kommer du bland annat att utföra följande arbetsuppgifter:
 

  • Ansvara för projekt på företaget, stora som små
  • Myndighetskontakter
  • Säkerställa att lagar och regler följs
  • Upphandlingar av entreprenörer
  • Upprätta planering, budget och tidplan för projekten
  • Samordning av det arbete som utförs av entreprenörer och anställda i projekt.


Din Profil
För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi att du har några års erfarenhet av en likande roll i fastighetsbranschen och du har minst gymnasiekompetens. Du har kunskap om vilka lagar och regler som man som fastighetsägare behöver ta hänsyn till och har ett visst tekniskt kunnande. Din tidigare erfarenhet av projektledning gör att du känner dig trygg med att jobba mot budget, upprätta och följa en tidplan och att ha en samordnande roll. Körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad och trivs med att driva saker framåt. Du är utåtriktad och trivs med stora kontaktytor samt värderar trivsel med kollegor högt. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tar dig prestigelöst an stora som små projekt.

Välkommen med din ansökan!
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Projektledare - Stiftelsen MHS Bostäder

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb