saljjobb.se

Logo

Sälj- och Marknadskoordinator till Intramedic

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-21

Ansök nu

Sälj- och Marknadskoordinator till Intramedic

Intramedic är en dynamisk och växande medicinteknisk återförsäljare med verksamhet i Sverige och Danmark. Vi marknadsför och utför service av utrustning för diagnostik, forskning och behandling från ett urval av världens ledande producenter inom lungfunktion, arbets- och näringsfysiologi, rehabilitering samt test och träning för idrottare. Våra kunder är främst sjukhus, vårdcentraler, universitet, forskningsinstitut och sportmedicinska institutioner. Intramedics ambition är att vara den självklara leverantören och rådgivaren inom dessa områden. De svenska kontoren ligger i Sollentuna, Stockholm och Göteborg medan det danska kontoret är placerat i Gentofte, Köpenhamn. Företaget består idag av 26 medarbetare fördelat på administrativ personal, serviceingenjörer och säljare. Läs gärna mer på www.intramedic.se

Vidare har du egna idéer kring hur vi kan bli bättre på kommunikation och du brinner för marknadsföring och försäljning. Du har ett par års erfarenhet av att arbeta i olika digitala kanaler och håller dig uppdaterad inom området. Du hanterar Office programmen, något CRM-system och gärna Photoshop, och Indesign/Illustrator.

Som person är du nyfiken, driven och idéstark. Du har hög energi, är självständig, förbättringsbenägen och lösningsorienterad. Att vara noggrann, strukturerad och ha goda projektledaregenskaper är viktigt i denna roll.

Intramedic har en trivsam företagskultur som präglas av högt i tak, engagemang, korta beslutstider och stort eget ansvar. Då kontoret är litet hjälps alla åt med löpande administrativa uppgifter. Kontoret är beläget i Norrvikens företagspark i Sollentuna, norr om Stockholm.

För ytterligare information kontakta Jurek Marknad och Kommunikation, Victoria Tjernström: fornamn.efternamn@jurek.se Välkommen att söka tjänsten via länken nedan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Logo
Sälj- och Marknadskoordinator till Intramedic

Jurek Bemanning