saljjobb.se

Säljande Konsultchef med affärsdriv till växande företag

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Säljande Konsultchef med affärsdriv till växande företag

Är du en som gärna etablerar nya relationer och samtidigt tar hand om befintliga? Vill du jobba i ett framgångsrikt företag som är i en expansionsfas, då är vi rätt för dig. Vi söker ännu en härlig, driven och fokuserad person till vår Konsultteam. Vi behöver dig som är en erfaren, entreprenörsdriven person som vill ha många utmaningar och mycket ansvar kring medarbetare, kundkontakter och försäljning.

Att arbeta som konsultchef på Tavana IT innebär att du jobbar självständigt och själv har möjlighet att bestämma över dina arbetsprocesser. Det är ett mycket varierande arbete där dagarna kan se olika ut beroende på vilka uppdragsgivare och konsulter du möter. Arbetet ställer höga krav på dig, men tillbaka får du friheten att själv planera dina dagar och lägga upp hur du vill arbeta.

I ditt arbete som konsultchef på Tavana IT bör du vara beredd på att jobbet till stor del handlar om service och att skapa långvariga relationer mellan både dig och uppdragsgivarna, samt dina konsulter. Arbetet kan i perioder ha hög arbetsbelastning men är samtidigt mycket innehållsrikt. Du bör vara införstådd med att arbetet kräver att du är alert och beredd på snabba förändringar, vilket gör detta arbete mycket givande. Ett jobb för dig som gillar när det händer saker helt enkelt!

ANSVARSOMRÅDE:

Som konsultchef ansvarar du för allt det som rör konsulterna och uppdragsgivarna. Du har en tydlig ledarskapsroll där ditt uppdrag är att rekrytera konsulter, inspirera dem och få dem att prestera sitt allra bästa. Samtidigt som du gör detta måste du även löpande se till att ha goda relationer till dina uppdragsgivare och se över deras behov. Mycket av ditt arbete sker på digitalt, det kräver att du har god datorvana och tycker om att ha kontakt via mejl och telefon, men även såklart kan ha fysiska träffar med medarbetare, partners och kunder. Arbetet innebär stor frihet och kreativitet för dig, du bestämmer själv hur du vill gå till väga för att anställa och behålla konsulterna samt locka in nya uppdragsgivare.

INFORMATION:

Plats: Stockholm
Befattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

För att du ska klara arbetet som konsultchef på Tavana IT så har du tidigare erfarenhet från bemanningsföretag, sälj eller arbete med personalansvar. Vi tror att du jobbar i konsultbranschen idag, förhoppningsvis som konsultchef. Det är viktigt att du har en personalrelaterad utbildning/ erfarenhet, ekonomi, ledarskap och ett stort tekniskt intresse. Du har också arbetat med försäljning inom IT. Som Person är du målmedveten, driven och mycket självständig. Du bör även tycka om att hålla ett högt tempo och att arbeta administrativt.

Det är också väldigt viktigt att du är lyhörd, stresstålig och intresserad av att skapa nya kontakter. Du måste vara beredd på att alla dagar ser olika ut och det krävs att du själv tar ansvar över din arbetsdag. För att du ska trivas med arbetet är det bra om du är en flexibel person som gillar när det händer saker runt omkring dig. Jobbet är till stor del ett servicearbete där du som chef förväntas se till att både dina konsulter och uppdragsgivare är nöjda. Ditt arbete kräver att du som person är utåtriktad, målmedveten och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Det är också viktigt att du är bekväm med att inta en tydlig chefsposition.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller skicka in din ansökan via mejl: Babak.Sahraee@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Säljande Konsultchef med affärsdriv till växande företag

Tavana IT AB