saljjobb.se

Säljare

Sängvaruhuset SOVA söker säljare i Malmö Svågertorp butiken.

Just nu söker vi säljare!

Tjänsten avser en 80% tjänst.

Våra medarbetare är en oerhört viktig del i verksamheten och vi lägger därför stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer på SOVA inte bara att lära dig om sömn, sängar och försäljning utan även om att jobba i ett lag och utveckla dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer så skall du söka denna tjänst. SOVA tillhör Tempur Sealy's nordiska organisation. Tempur Sealy är idag världens största madrasstillverkare.

Utmärkande som medarbetare hos oss är mod, ödmjukhet, bra attityd och viljan att utvecklas. Vi väljer att se lösningar istället för problem, att vara självgående och se nya affärsmöjligheter. Detta betyder i korthet att skapa trygghet, relation och värde till en kund och bli det bästa valet vid köp av säng.

Som säljare på SOVA ansvarar du för en individuell budget, offerering, orderhantering och förhandling med kunder vilket ställer krav på din förmåga att hantera siffror och affärssystem.

Vi söker personer med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och att bygga kundrelationer, från skapande till uppföljning. Vi ser helst minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men med rätt inställning kan du visa att du är rätt person för SOVA även utan erfarenhet av just dessa arbetsuppgifter.

Vår största kundtillströmning är på helgerna vilket innebär att du kommer att arbeta två and tre helger på SOVA. Om detta känns rätt för dig, är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

  • Heltid
  • Butikssäljare, fackhandel
  • Ansök före okt 30

Anställningsarea

Malmö, Sverige

 

logga

Säljare

Företag SOVA
Ort
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb