saljjobb.se

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 – och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 775 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.

 

 En av våra medarbetare ska vara föräldraledig och vi söker därför en ny medarbetare som vikarie till vår utställning.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter.

Rollen som säljare hos oss i vår utställning innebär ansvar för försäljning av kök-, badrums- och tvättstugeinredning samt vitvaror, skjutdörrar mm till våra konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation.

Du kommer ha en fortlöpande dialog med Vedums husfabrikskunder och möta deras kunder i utställningen för att vägleda dem vid val av snickerier m.m. när de bygger sitt drömhus. Vidare kommer du även att möta konsumenter som planerar att byta t.ex. sitt kök i befintligt boende samt övriga Vedumkunder.

Vi vill ge våra kunder bästa möjliga service genom professionell rådgivning, planering samt uppritning i vårt köksritningsprogram Winner.

 

Kvalifikationer.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av försäljning av liknande produkter till konsumenter.

Kunskap i köksritningsprogrammet Winner och teknisk erfarenhet samt produktkännedom om köks- och badrumsinredningar är meriterande men inte något krav.

Det är viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga för att upprätthålla goda kundrelationer. Ha ett självgående och noggrant arbetssätt för att nå uppsatta mål. 

Goda IT-kunskaper är viktigt, framförallt inom officepaketet.

Du har en relevant gymnasieutbildning.

 

Personliga kvalifikationer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en kreativ och driven säljare med social och ödmjuk framtoning och som vill arbeta på ett litet familjärt bolag där man prestigelöst och gemensamt arbetar för att nå sina mål.

Som person är du strukturerad och noggrann för att löpande upprätthålla bra dialoger med kunderna. Du har ett självgående arbetssätt och hanterar olika typer av administration kopplat till försäljningen. Utifrån vilken typ av kund som du hjälper sammanställer du offerter och uppritning m.m.

Du trivs med att samarbeta i en tight arbetsgrupp som har mycket dialog mellan varandra. Tillsammans siktar vi mot gemensamt uppsatta mål, där varje säljare också har sitt individuella säljmål.

Arbetet sker i nära dialog med våra koordinatorer vid huvudkontoret i Vedum.

Din personlighet är avgörande för tjänsten och för att trivas och lyckas behöver du vara en engagerad och positiv person.

Tjänsten.

Tjänsten avser vikariat deltid - 80%.  för perioden 2020-02-01 till och med 2021-01-31 med placering i vår utställning i Uppsala.

Arbetstider, för att hålla en hög servicegrad så baseras dessa på utställningens öppethållande - se www.vedum.se under kontakter.

Kollektivavtal.

Tjänstemannaavtalet för träindustrin; TMF Trä- och Möbelföretagen - Unionen/Ledarna/Sveriges Ingenjörer.

Vill du veta mer.

Välkommen med frågor om tjänsten till vår platschef Pia Forsberg, tfn  018-161171. Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av Personal & lönekoordinator Maria Holgersson, tfn 0512-577 22

Ansökan.

Din ansökan vill ha senast den 8 december. 

Intervjuer hålls fortlöpande under ansökningstiden.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Ansvarig rekryterare

Maria Holgersson

maria.holgersson@vedum.se

Logga

Säljare av köks- & badrumsinredningar till vår utställning i Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb