saljjobb.se

Vi söker nu en säljare med fokus på vårt produktområde lift- och anläggning till Stockholm. Som säljare hos oss ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder inom ditt område. Du driver hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal och följa upp och utveckla dina kunder. Ett gott samarbete med Cramos produktområdeschef för lift- och anläggning tillsammans med övriga säljare och depåer i Stockholm är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du utgår från Cramos anläggning i Upplands Väsby och rapporterar direkt till försäljningschef för Region Öst.

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

MATTIAS LINDBERG

Prisanalytiker

"En kombination av fantastiska kollegor och en god atmosfär är två av de saker som bidrar till att jag trivs så bra här på Cramo. Utöver det så har jag förmånen att kunna göra skillnad i min roll."

HELENA RUGE

Innesäljare

"Ett fartfyllt och stimulerande arbete med alla möjligheter till personlig utveckling. Positiv företagsanda som bidrar till en stark teamkänsla"

ANDREAS JOHNSON

Maskinsamordnare

"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."

ANTONIO SAKIC

Innesäljare

"Att ge kunderna bästa möjliga service och följa deras vardagliga projekt! Cramo är ett stort och stabilt företag med många trevliga kollegor. Flera utvecklingsmöjligheter genom många olika tjänster."

Din profil

 • Minst 3 års erfarenhet från uppsökande försäljning, önskvärt inom lift- och anläggningsbranschen.
 • Du är en duktig förhandlare och drivs av att göra affärer.
 • Har vana av att jobba med marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
 • Är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och externt.
 • Arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.

Vi värdesätter och ser fram emot en kollega med stark, självgående motor. Du är intresserad och motiveras av att hitta nya vägar för att utveckla dina kunders affärer, du har förmågan att se lösningar som skapar värde, effektivitet och lönsamhet. Vi söker dig med stort affärs- och kundfokus och som värdesätter starka, långsiktiga kundrelationer. Du är van att skapa resultat genom effektiv, strukturerad bearbetning och utveckling av kunder och prospects och som motiveras av att jobba med längre säljcykler.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

På grund av semestertider kommer urval och intervjuer påbörjas under vecka 33 och 34.

Välkommen med din ansökan!

 • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

 • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

 • Benifys förmånsportal med stort utbud

 • Kollektivtal

 • Möjlighet till bonus

 • Goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Erik Rowland, Distriktschef och tf Försäljningschef Region Öst | Kontaktperson

 070-681 55 02

Säljare lift- och anläggning , Stockholm

Företag Cramo
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Dela detta jobb