saljjobb.se

SMA Mineral söker försäljningsingenjör

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-06

Ansök nu

SMA Mineral söker försäljningsingenjör

 

Logotyp för AxÖ Consulting

AxÖ Consulting

SMA Mineral är en familjeägd koncern inom kalk- och dolomitindustrin. Bolaget har totalt 250 anställda och finns på ett tjugotal produktionsplatser i Sverige, Finland, Norge, Estland och Bulgarien. Bra produkter, kunniga och engagerade medarbetare samt pålitliga leveranser är en självklarhet, både för dem och deras kunder. SMA Mineral har därför ett varumärkeslöfte som ställer lite högre krav: Förvänta dig lite mer. Läs mer på smamineral.se.

Drivs du av långvariga affärsrelationer? Vill du ta klivet in i en resa med utvecklingspotential? Hos SMA Mineral finns nu möjligheten för dig som vill jobba med försäljning av Magnesiumhydroxid främst i Sverige men även i andra länder. Vi söker dig som har kemikunskap och tidigare säljbakgrund för att fortsätta SMA Minerals affärsutveckling.

SMA Mineral erbjuder:

SMA Mineral är ett företag som präglas av ett entreprenörstänk. Medarbetarna får stort ansvar och jobbar med frihet under ansvar. Det råder god sammanhållning och glädje på arbetsplatsen. Här jobbar du med stort driv och engagemang i ett bolag med korta beslutsvägar. SMA Mineral är ett värderingsstyrt bolag med värdeorden: Kompetens, pålitlighet, flexibilitet och nytänkande. En fast månadslön och tillgång till tjänstebil erbjuds i denna roll.

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften är att sälja och marknadsföra magnesiumhydroxid som SMA mineral för närvarande producerar i Finland och i Sverige. Huvudkundsegmentet finns inom pappers- och massaindustrin.

  • Du sköter hela försäljningsprocessen från att kontakta kunder till att skriva offerter och avtal.
  • Du genomför provkörningar hos kund samt agerar stöd i kundernas utveckling och optimering av deras processer. 
  • Praktiskt jobb i form av dra slang, installera pumpar, rengöring m.m
  • Du gör marknadsplaner, budget och prognoser.
  • Du deltar i inköp av råvaror och kemikalier till produktionsenheterna.

Du arbetar i tätt samarbete med kollega i Finland och rapporterar till företagets VD.

Placeringsort: Sverige, hemmakontor kan tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som jobbat i en säljande roll alternativt processnära roll inom pappers- och massaindustrin. Vi ser helst att du har en utbildning och kunskaper inom kemiteknik. En förutsättning är bra kunskaper i svenska och engelska. Då detta är en resande tjänst är du en ansvarsfull person med ett stort driv och flexibilitet som givetvis har B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Information om ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angelica Mäenpää, AxÖ Consulting, på telefonnummer 076-636 61 75. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/189
Kontakt
  • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2019-11-06
Sista ansökningsdag 2019-12-06
 

Dela detta jobb

SMA Mineral söker försäljningsingenjör

AxÖ Consulting