saljjobb.se

Logo

Söker du ett administrativt jobb på sidan av?

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-14

Ansök nu

Söker du ett administrativt jobb på sidan av?

Bolag på Södermalm söker nu en orderadministratör inom transport och resor

Arbetsbeskrivning
Vår kund inom transport- & resebranschen söker nu en Administratör för varierande arbetsuppgifter inom logistik och order. Då detta till en början är en deltidstjänst så får du gärna var studerande som vill kombinera detta med dina studier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
- Orderhantering
- Planering av resor
- Besvara bokningar – både via mail och telefon
- Ge prisförslag åt kunder
- Hantera offertförfrågningar
- Planera resor till bland annat Frankrike och all logistik runt detta

Vem är du?
Du har antagligen ganska nyligen gått ut gymnasiet och så smått kommit ut på arbetsmarknaden. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från servicebranschen, så som butik, restaurang eller liknande. Du behärskar Officepaketet, samt svenska och engelska i tal och skrift.
Som person tycker du om att planera och organisera och är praktisk lagd till naturen. Du är noggrann, flexibel och strukturerad. Slutligen är du är glad och service-minded och brinner för att ge bra kundservice.

Du erbjuds
En varierande och spännande tjänst i ett familjärt bolag. Kundens kontor är centralt beläget på Söder i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning på 6 månader med start omgående och med god chans till förlängning/övertag av kunden för rätt person. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 alternativt monia.letmark@jurek.se. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: logistik, order, butik, kundtjänst, kundservice

 

Dela detta jobb

Logo
Söker du ett administrativt jobb på sidan av?

Jurek Bemanning