saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Studenter se hit! Visningsvärdar, butikarbetare och receptionister sökes.

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Studenter se hit! Visningsvärdar, butikarbetare och receptionister sökes.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller deltidsjobb? Är du utåtriktad och har erfarenhet av kundservice? Vill du jobba i butik och reception på veckodagar samt stå visningsvärd på söndagar?

PerformIQ söker för kunders räkning flera visningsvärdar, receptionister och butiksarbetare. Tjänsterna är en möjlighet för dig att testa på olika branscher och jobba varierat. Som visningsvärd arbetar du tillsammans med mäklare och hjälper till under visningar på söndagar. Ditt primära fokus är att vara ansiktet utåt för företaget samt vara spekulanterna behjälpliga under visningar. Du besvara frågor, ställer iordning objekten före och efter visning samt hämtar och lämnar visningsmaterial på något av företagets kontor i Stockholm.

Som receptionist och butiksarbetare kommer du jobba på olika företag och butiker runt om Stockholm. Du ska kunna hoppa in vid behov och kommer då ansvara för reception och administrativa uppgifter samt stå i kassa i butiker.

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta flexibelt och i olika sociala och inspirerande arbetsmiljöer.

Personprofil
Vi söker dig som är organiserad, ansvarskännande, social och initiativtagande. Du har en känsla för service och är inte rädd för att ta kontakt med människor och rycka in där det behövs.

Vidare söker vi dig som:
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke

Du har daglig kontakt både med företagets medarbetare och besökare. Det är av stor betydelse att du är organiserad, proaktiv och utåtriktad med en god social förmåga. Arbetet ställer också höga krav på att du är självgående, pålitlig och ansvarstagande. I rollerna kommer du att ständigt ställas inför nya frågor och utmaningar. Därför är det av stor vikt att du är lösningsorienterad samt professionell i ditt bemötande gentemot spekulanter, medarbetare och kunder.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: timanställning, deltid
Arbetstid: Vardagar 08.00-17.00 samt söndagar 12.00 – 16.00.
Plats: Stockholm

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: visningsvärd, kundtjänst, mäklare, mäklarassistent, receptionist, kontorsassistent

 

 

Dela detta jobb

logo
Studenter se hit! Visningsvärdar, butikarbetare och receptionister sökes.

PerformIQ