saljjobb.se

Teamledare

Om tjänsten

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att dagligen motivera och coacha ditt team till goda försäljningsresultat. Du kommer att arbeta med att coacha och stötta teamet som helhet och varje enskild säljare för att säkerställa att de når sin fulla potential.

Dina dagliga uppgifter kommer bestå av uppstartmöten, medlyssning av samtal, utveckla, inspirera, uppföljning och kvalitetssäkra dina säljare. Du kommer även att hålla utbildningar för att utveckla säljarnas säljteknik.

Du kommer ansvara för att du och ditt team når uppsatta mål och budget.

Din personliga profil

Som person söker vi dig som gillar att ta en ledande roll, är väl strukturerad, målmedveten och har en hög arbetsmoral. Du ska vara pedagogisk och ha ett sinne för planering. Vi ser att du har erfarenhet inom telemarketing och haft en tidigare ledande roll. Vi söker dig som vill satsa 100%, arbeta långsiktigt och växa tillsammans med oss.

Du är trygg i din ledarroll och har en god förmåga att motivera och inspirera dina medarbetare.

Som person är du både utvecklings- och resultatdriven samt intresserad av ledarskap. Du är strukturerad och självgående. Du drivs av att entusiasmera andra och har en god förmåga att motivera, samt sprida glädje till ditt team.

Krav: Du har en bakgrund som säljare samt säljande coach/teamleader

Lön: Enligt överenskommelse.

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Onelund & Co AB

http://www.onelund.se

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Teamledare

Onelund & Co AB