saljjobb.se

Teknisk Innesäljare till Gotland

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Teknisk Innesäljare till Gotland

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med offertoptimering, orderhantering, inköp, leveransplanering samt verkar som koordinator inom större entreprenader. Du bistår även med teknisk rådgivning inom olika produktansvarsområden både internt och externt. Du arbetar som säljsupport till kundansvarig säljare och tillsammans med övriga innesäljare inom Region Öst bidrar du till att utveckla vår totala affär inom det geografiska området. Tjänsten innebär även att i samråd med kollegor och chef, besöka och bearbeta nya och befintliga kunder på Gotland och därför krävs B-körkort och tillgång till bil.
 
Kvalifikationer 
Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av försäljning och marknadsföring, eventuella specialistkunskaper inom området är meriterande. Vidare är det meriterande om du har en el-teknisk utbildning på gymnasienivå.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering. Som person ser vi att du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa kund och kollegor för att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer som du skapar och underhåller kontinuerligt. Flexibilitet faller sig naturligt för dig och du är en lagspelare, därför har du inga problem med att stötta kollegor på enheten i era gemensamma utmaningar. Du har lätt för att samarbeta med andra, är van vid ett högt tempo och gillar att hantera flera större projekt och förfrågningar löpande. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Matilda Ågren, Säljchef region Öst, Tfn: +46 11 21 76 43. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén 08-92 35 04. 
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!
Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.
 
Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  
Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 46 000 personer inom 170 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 
Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

 

Dela detta jobb

Teknisk Innesäljare till Gotland

Elektroskandia