saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk Säljare för den Nordiska marknaden till Jacobi Carbons AB

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Teknisk Säljare för den Nordiska marknaden till Jacobi Carbons AB

Företagsinformation
Har du gedigen erfarenhet av teknisk försäljning och besitter du dessutom erfarenhet av kemi, biogas eller vattenverk? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig, välkommen med din ansökan!

Jacobi-gruppen är ett helägt dotterbolag till Osaka Gas Chemicals Co., Ltd. Vi är en av världens största tillverkare av aktivt kol med kokosnötskal som råvara. Kokosnötskal är den mest hållbara kommersiella råvaran för tillverkning av aktivt kol. Det används för rening av bland annat luft och vatten och tillverkas i våra fabriker i Asien. Jacobi Carbons har sitt huvudkontor i Kalmar.

Läs mer om oss: www.jacobi.net

Tjänstebeskrivning
Hos oss får du ett spännande och kreativt jobb inom försäljning där du får möjlighet att sälja tekniska lösningar till en mängd olika branscher och kunder i Norden. Vi kan garantera att du ständigt kommer att utmanas både tekniskt och kommersiellt. Du kommer att ansvara för att skapa samt utveckla nya affärsmöjligheter och kundrelationer.

Vår business är ofta komplex, därför förväntas du sätta dig in i och förstå kundens verksamhet. Detta för att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningar som passar just deras behov. Du jobbar fram rätt produkt för kunden och till ditt stöd har du dina säljkollegor och produktexperter.

För att lyckas i rollen krävs det affärsmässighet, en stabil och trygg personlighet som gör att du kan fatta egna beslut och att du känner stort ansvar för hela säljprocessen. Detta för att bättre kunna driva dina egna affärsprojekt från start till mål med bibehållen kvalitét och lönsamhet. Du som söker besitter en gedigen erfarenhet av teknisk försäljning samt ett sinne för affärer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Budget- och resultatansvar
• Förbereder och genomför kundmöten, såväl hos befintliga kunder som nya
• Planerar och verkställer andra utåtriktade aktiviteter för att uppnå dina och företagets försäljningsmål
• Agerar proaktivt gentemot våra produktexperter, för att säkerställa önskad produkt till kund

En stor del av försäljningsarbetet sker på resande fot och du kan utgå från din bostadsort, det geografiska arbetsområdet för tjänsten är Norden. Du rapporterar till den nordiska Säljchefen.


Kvalifikationer
Du som lockas av denna tjänst är orädd, ambitiös och engagerad. Du har en avslutad utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande, med inriktning teknik och/eller kemi. Dessutom har du som söker minst fem års erfarenhet av teknisk försäljning och du stimuleras av att göra goda affärer.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som är nyfiken och har ett stort intresse för att utvecklas, utmanas och lära dig mer. Du drivs av resultat och arbetar ihärdigt för att nå dina mål. Som person är du driven och effektiv med en tydlig struktur i ditt arbete och i din kommunikation.

Vi ser det som starkt meriterande om du har varit verksam inom kemi- eller processindustri, eller kanske besitter kunskaper inom området biogas/rökgas. Dessa är områden vi riktar vår verksamhet mot och kunskapen blir mycket värdefull att ha med sig.

Du skriver och pratar engelska obehindrat. Din IT-mognad är hög och du har goda kunskaper i MS Office.

B-körkort är ett krav.

Vem är du?
Du är en erfaren Säljare som älskar att komma till avslut. Du tycker om att lära dig ny teknik och gillar att dela med dig av dina kunskaper till andra. Med andra ord så gör du vad som krävs, men med en moralisk kompass som guide mot hög affärsmoral och etik.

Du vill vara på plats hos kunden för att lära dig allt om kundens förutsättningar och behov. Vidare är du strukturerad, självgående och en driven person som är relationsskapande och initiativrik. Du är prestigelös och ödmjuk i samarbetet med dina kollegor och kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Vår personal är vår viktigaste resurs. Deras insatser bidrar till företagets utveckling och framgång. Vi vill skapa en säker arbetsplats där vi gemensamt arbetar mot företagets vision.

Vi bjuder in dig att följa med på vår resa mot att bli det mest hållbara företaget i branschen. På Jacobi Carbon anser vi att vi har ett ansvar och vi vill vi bidra till ett mer hållbart och bättre samhälle. Dessutom ligger CSR arbete oss väldigt varmt om hjärtat.

Läs mer här: https://www.jacobi.net/sv/hallbarhet/

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 31 oktober 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Teknisk Säljare för den Nordiska marknaden till Jacobi Carbons AB

Premier Service AB