saljjobb.se

Teknisk Support Säkerhet

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2020-05-29

Ansök nu

Teknisk Support Säkerhet

Elektroskandia är idag den ledande fabrikatsoberoende leverantören inom säkerhetsprodukter på den svenska marknaden. I och med att marknaden växer så ställer det allt högre krav på oss som distributör. Som teknisk support säkerhet kommer du arbeta i en grupp med stor kompetens inom produktområdet säkerhet. Vi arbetar både mot våra större rikstäckande kunder i Sverige samt mindre lokala bolag och entreprenörer. Hos oss kommer du att få ett stort kontaktnät, inte bara mot våra kunder utan också internt och mot våra tillverkare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:

I rollen som teknisk support säkerhet kommer du i första hand att vara våra kunder behjälpliga med support & ärendehantering samt att vara ett tekniskt stöd till vår produktansvarige. Arbetsuppgifterna kommer även innebära att planera och genomföra utbildningar inom produktområdet säkerhet samt ansvara för teknisk dokumentation. Arbetet kommer att vara varierande och du kommer att jobba nära våra tillverkare samt med Elektroskandias marknad- och försäljningsorganisation.

Vi söker dig med:

  • Gymnasiekompetens med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt som vi bedömer likvärdig.
  • Mångårig arbetserfarenhet inom säkerhetsinstallationer eller tidigare har jobbat med support av säkerhetssystem.
  • Kunskap om programvaror och nätverksteknik från tidigare likvärdiga arbeten.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Körkort B är ett krav

Meriterande för tjänsten är om du är certifierad ingenjör inom inbrott/kameraövervakning och/eller besitter kunskap om regler för säkerhetsanläggningar.

Som person ser vi att du är ambitiös och lösningsorienterad. Att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att självständigt planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig lite extra för att leverera kvalitet i lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad, där du har lätt att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta rekryterande chef Christer de Wahl, Sälj & Marknadschef Säkerhet, Tfn: 08-923612. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén 08-92 35 04. 

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 6,2 Miljarder SEK och finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 48 000 personer inom 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter. 

Dela detta jobb

Teknisk Support Säkerhet

Elektroskandia