saljjobb.se

Vi söker en engagerad säljare till vårt norra distrikt

Företag Din Maskin
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Vi söker en engagerad säljare till vårt norra distrikt

Din roll: Som säljare hos Din Maskin kommer du att kunna erbjuda marknaden den allra senaste tekniken inom plåtbearbetning. Du ansvarar för att planera, avtala och genomföra kundbesök, och identifierar och föreslår möjligheter för att omsätta kundens behov till attraktiva lösningar.
Vi söker en säljare till vårt norra distrikt, där Sundsvallsområdet kan vara en bra geografisk placering för att ha närhet till våra kunder.

Din profil: Vi söker dig med tidigare erfarenhet från B2B försäljning, gärna inom tillverkande industri. Du är en vinnarskalle som drivs av att sätta upp tydliga mål och att arbeta engagerat, strukturerat och självständigt för att uppnå dem. Framgång i rollen vilar på din utpräglade affärsmässighet och ditt kundorienterade synsätt, samt din förmåga att bygga nära och långsiktiga relationer med våra kunder, leverantörer och medarbetare.
Till din hjälp finns ett team med motiverade och målinriktade kollegor som inte räds hårt arbete och som gillar att ha kul tillsammans på jobbet. Vi ser gärna att du är bosatt i norra Sverige då det är området som vi kommer att behöva förstärka, men viktigast är att du har flexibiliteten att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i ett sammansvetsat team där du får möjlighet att växa och utvecklas. Vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor, utbildningar samt ett bonusprogram. Du kommer även att få arbeta i ett företag i den absoluta framkanten av branschen, med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

Välkommen med din ansökan och CV till jobba@dinmaskin.se. Löpande urval gäller, så hör av dig så fort som möjligt. VD Alexander Ström, 0370-69 34 08, kan berätta mer, eller läs mer om tjänsten på www.dinmaskin.se.

Kontor och teknikcenter; Silkesvägen 22, Värnamo.
Tel 0370-69 34 00. www.dinmaskin.se

Din Maskin är ett maskin- och kunskapsföretag som marknadsför produktionsutrustning för plåtbearbetning. I maskinprogrammet ingår stans- och lasermaskiner, bandmatningsutrustning, pressar, kantpressar, saxar m.m. Bland våra leverantörer finns flera ledande tillverkare inom branschen, bl a Prima Power, SafanDarley, CMS Tecnocut, Dimeco och Omera. Vårt ansvar är att se till att våra kunder får bästa tänkbara service och support på de produkter som vi levererar. Din Maskin ska vara förstavalet inom svensk plåtindustri och vår mänskliga resurs ska överträffa våra kunders förväntningar. Din Maskin är en del av LMT Group.

 

Dela detta jobb

Vi söker en engagerad säljare till vårt norra distrikt

Din Maskin