saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Akzo Nobel

AkzoNobel har en passion för färg. AkzoNobel Sverige grundades 1646, då under namnet Bofors. I Sverige har AkzoNobel cirka 1000 anställda på sex orter. Bland våra välkända varumärken finns bland andra Nordsjö, International, och Sikkens.

AkzoNobel som arbetsgivare

Hos AkzoNobel är det vår tro att vi inte kan utveckla verksamheten i snabbare takt än vi utvecklar våra medarbetare. Hos oss erbjuds du intressanta och utvecklande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din roll, utveckla dina talanger och växa som människa. Vi är ett globalt ledande företag där din nästa arbetsplats kan finnas var som helst i världen.

Vi uppmuntrar våra anställda att utvecklas genom nya erfarenheter och till att ta sig an nya roller inom bolaget, både inom och utom ett yrkesområde och genom att axla roller med större ansvar eller till exempel som ledare.

För att du ska kunna bli ännu bättre på det du gör erbjuder vi också utbildningar för att hjälpa dig att nå dina mål och utveckla din professionella kompetens såväl som personliga egenskaper.

Inför sommaren kommer vi behöva anställa cirka 170 nya kollegor till framförallt produktion och lager, men även inom administration, utvecklingslabb, produktionsplanering och butik. Platserna finns framförallt i Malmö, Angered, Kristinehamn, Stockvik och i våra Nordsjöbutiker runt omkring i Sverige.

Rekryteringsprocessen startar i januari och då kommer då kunna ta del av alla platsannonserna via vår platsportal.

Bransch

Paints & Coatings

Anställda

1000

Huvudkontor

Malmö

Adress

Staffanstorpsvägen 50, 205 17

Webbplats

language

Missa inga jobb från Akzo Nobel

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor