saljjobb.se

 

Om Atrivo

Atrivo är ett oberoende privatägt företag som tillhandahåller IT-konsulttjänster till företag och organisationer i Storstockholmsområdet.

Vi tror på stort engagemang och personligt bemötande. Detta genomsyrar vårt arbete inom alla områden, från rekrytering till försäljning och självklart i arbetet hos våra kunder.

Företagets ägare och företagsledning har lång branscherfarenhet och är i högsta grad delaktiga i det dagliga arbetet.

En framgångsfaktor är att vi kombinerar det traditionella IT-konsultföretagets tekniska kompetens med bemanningsföretagets flexibilitet och konkurrenskraftiga priser.

Jobba på Atrivo

Atrivo är ett kunskapsföretag där den sociala kompetensen och förmågan att samarbeta har minst lika stor betydelse som teknisk kompetents. Den enskilde medarbetarens goda relationer till kunder och kollegor har mycket stor betydelse för våra möjligheter att lyckas som företag. Att vara en av oss ger dig möjligheten att utvecklas i spännande och utmanande uppdrag tillsammans med likasinnade.

Tveka inte att kontakta oss, vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är redo för nästa steg.

 

Bransch

IT-Verksamhet

Anställda

15

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Atrivo
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Willy Ahlgren

Konsult på Atrivo

Natalie Ermeryd

Konsult på Atrivo

Andreas Engström

Konsult på Atrivo

Willy är en flexibel person som tycker om att arbeta i en dynamisk miljö. Han trivs med att ha olika projekt igång samtidigt och har lätt för att göra nödvändiga prioriteringar.

Willy har bred kompetens inom Linux/Unix men även inom Windowsbaserade system och har arbetat i tekniska miljöer som har varit väldigt varierande med allt från Sun Solaris, AIX till RedHat och Oracle till Mysql och Windowsservrar.

 

 

Natalie är en öppen och glad tjej som har lätt för att få kontakt med andra och är van att arbeta med telefonen som arbetsredskap. Hon är engagerad och stresstålig.

Natalie har sedan gymnasiet där hon läste Elprogrammet med Datorinriktning haft ett stort tekniskt intresse. I arbetsgruppen blir Natalie en tillgång då hon är trevlig och utåtriktad med förmåga att lyssna på andra. Natalie är supportspecialist och arbetar på en stor bank centralt i Stockholm i deras Service Desk.

 

 

Andreas är en noggrann och lugn person med gedigen erfarenhet av serverdrift, installationer och konfigurering. Han är mycket intresserad av ny teknik och ser till att hålla sig uppdaterad när något nytt spännande händer inom IT.

Andreas är en erfaren drifttekniker inom Microsoft och har arbetat mycket med Windows Server, Exchange, Microsoft SQL Server. Andreas är skarp när det kommer till Citrix och har även haft ansvar för en större Citrixmiljö. Andreas arbetar idag med ett flertal kunder som har Windowsbaserad miljö men har sedan tidigare erfarenhet av Linuxsystem.

 

 

Atrivo i sociala medier

Missa inga jobb från Atrivo

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor