saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DNB Sverige AB

Hos oss ges olika möjligheter inom bank, finans och försäkringar. Dessutom har du möjlighet att utvecklas inom juridik, marknadsföring, HR, IT och mycket mer.

"We are here, so you can stay ahead"

Trivs du med att sätta kunden i fokus och identifierar du dig med våra värderingar; Modig, Ansvarsfull och Nyfiken? Då kommer du att trivas hos oss.

Är du en person som vill göra skillnad? En som har nya idéer och vill inspirera andra? Som vågar utmana, men är klok nog att lyssna? Som arbetar hårt för att uppnå utmanande mål, och som vet att framgång inte kommer av sig själv? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu studenter med olika bakgrund och profil, som med sitt nytänkande och engagemang kan hjälpa oss att utvecklas ytterligare.

Ett Internship på DNB är en fantastisk möjlighet för dig som student att få en inblick i en av Nordens största banker och en möjlighet att skaffa dig värdefull erfarenhet inom finansbranschen. Dessutom kommer du att få lära känna DNB, som en potentiell framtida arbetsgivare.

NB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.

Fakta om vår svenska verksamhet

  • Bankverksamhet sedan 1995 – idag erbjuder vi anpassade finansieringslösningar till medelstora och stora företag. Vårt produktutbud omfattar allt från traditionell finansiering till avancerade strukturer och förvärvsfinansieringar.

  • Ledande inom bilfinansiering – vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom leasing, hyra och avbetalning, via våra distributörer.

  • DNB Wealth Management marknadsför ett varierat utbud av fonder.

  • DNB Markets erbjuder ett komplett produktutbud,som innefattar handel i valutor, räntederivat, aktier och obligationer samt har analytiker som täcker aktie- och obligationssidan.

  • Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  • Idag är vi cirka 400 anställda i den svenska verksamheten.

Bransch

Bank

Anställda

400

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Regeringsgatan 59, 111 56

Webbplats

language

Missa inga jobb från DNB Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor